fredag 11 december 2009

23 år idag..!

Jag har haft en helt underbar födelsedag! Johanne tog mig med på Köpenhamns bästa fik och jag fick en jätte fin present med ett tillhörande litet brev... Jag blev helt rörd när jag läste det och personerna som det kommer bli extremt svårt att ta farväl av ökar bara i skara... Men Norge är inte så långt bort! :)
I onsdags åkte min tyska vän hem till Berlin... minns inte när jag grät så mycket senast! Men man måste se det positiva i allt; det skall bli trevligt att se Berlin! ;)

När jag var liten så önskade jag mig alltid snö på min födelsedag... Och det snöade nu när jag cyklade hem! <3>
Andréas kommer om två timmar så jag måste städa lite... Mitt rum är en tentapluggsbunker just nu... Så städning är ett måste ikväll! Imorgon blir det super-duper-kalas för mig och Fredrika! Skall bli sjukt kul!!

torsdag 3 december 2009

Nu hvornår jeg føler mig hjemme... skal jeg snart pakke igen.

Galet!
På tisdag börjar mitt jullov... Då är jag äntligen klar med alla tentor!! Imorgon får jag en hemtenta som lämnas in på måndag och sen på tisdag så har jag min sista muntliga tenta. Sedan så måste jag hinna njuta lite av staden, utan att behöva tänka på skolan, innan jag flyttar hem! Ser otroligt mycket fram emot nyårsfirandet här nere måste jag erkänna! Sen så kommer mamma och hälsar på om två veckor också!
Jag har inte träffat Andréas på en månad... och det känns i hjärtat... men snart så!! <3>

Jag och Anna på Operan!

Hehe, måste bara lägga till denna video. Guuud vad jag kommer att sakna denna stad!!

Jag har kommit på att tanterna i Köpenhamn är sjukt häftiga! Anna berättade om en upplevelse som jag personligen tycker ger en väldigt bra bild av vad jag menar: "När jag var påväg till Operan med bussen så tvärnitade chauffören helt plötsligt och alla ramlade på varandra, däribland några äldre damer... Man kan ju nu tänka sig att de skulle bli lite sura och fråga busschauffören vad han sysslar med!? Men vad gör de istället? Tittar sig omkring, sedan på varandra och börjar skratta hejdlöst när de kommit underfund med att ingen blivit skadad..!"

tisdag 1 december 2009

Microuppdatering!

Ja... jag har varit på opera och bakat lussekatter! Första tentan avklarades idag... Två kvar! Måste tillbaka till plugget nu! Ciao!